Bodite modri kot kače

Matej 10:16 »Glej, pošljem vas kot ovce med volkove. Bodite torej modri kot kače in neškodljivi kot golobi. 17 Toda pazite se ljudi, saj vas bodo predali na svete in v svojih sinagogah vas bodo bičali.

Efežanom 5: 6 Naj vas nihče ne zavede s praznimi besedami. Kajti zaradi teh stvari božja jeza prihaja na otroke neposlušnosti. 7 Zato ne bodite z njimi udeleženci. 8 Saj ste bili nekoč tema, zdaj pa ste svetloba v Gospodu. Hodite kot otroci svetlobe, 9 kajti sad Duha je v vsej dobroti, pravičnosti in resnici, 10 dokazujte, kaj je Gospodu všeč. 11 Ne spoprijajte se z neplodnimi dejanji teme, ampak jih celo pokorite. 12 Sramota je celo govoriti o stvareh, ki jih delajo na skrivaj. 13 Toda vse, kar se jim očita, razkrije luč, kajti vse, kar razodeva, je svetloba. 14 Zato pravi: “Prebudite se, ki spite in vstanite od mrtvih, in Kristus vas bo zasijal.”

15 Pazljivo torej pazi, kako hodiš, ne tako nespametno, ampak tako modro, 16 odkupuj čas, ker so dnevi hudi. 17 Zato ne bodi neumen, ampak razumej, kaj je Gospodova volja.


 Prosimo, povežite to spletno stran. Ljudem pomaga najti spletno mesto. Hvala vam.

To spletno mesto vsebuje članke, povezane s Svetim pismom. Uporabite aplikacijo za prevajanje.
http://biblequestionsblog.com

To spletno mesto vsebuje informacije o Covidu.
http://shineonhealth.com

To spletno mesto vsebuje članke z novicami.
https://wethepeoplefree.com

Če vam je to spletno mesto všeč, ga povežite ali delite povezavo do tega mesta. Hvala vam.

Comments

  1. Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »